Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Składniki:

  • 6 jajek
  • 100 g wędzonego łososia
  • łyżka majonezu
  • pieprz
  • szczypiorek

Jaja ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Łososia pokroić w drobną kostkę. Obrane jaja przekroić na pół, wydrążyć żółtka, dodać pokrojonego łososia . Szczypiorek posiekać, dodać do jajek i ryby, przyprawić pieprzem i majonezem. Zamiast szczypiorku możemy również dodać świeży koperek. Wszystko razem mieszamy, nadziewamy .

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>